Ce ti-ai spune de la 100 de ani

 

Draga mea,

Sa nu te gandesti la bani, ci sa faci in fiecare zi cate un lucru mic pentru pasiunea ta, bucurandu-te cu iubire de pasul acela marunt…fiind prezenta.Sa nu te mai gandesti la obiective, ci sa te duci unde iti place, sa faci ceea ce-ti place in fiecare zi. Fiecare pas trebuie sa il faci cu placere sau cu dorinta de a ajunge sus, altfel este inutil.    

 Sa respecti barbatii ca pe egalii tai, sa-i apreciezi pentru ca sunt minunati, sa vezi frumosul din ei si dorinta lor de a reusi. Vor sa-ti faca pe plac mai mult decat crezi si simti tu…  

Pune-ti ordine in viata pas cu pas, dar cu o directie clara zi dupa zi, strange langa tine lucruri si oameni incet, dar sigur. Creeaza-ti confortul tau, care sa te bucure si care sa iti aduca iubire in suflet.

Cu oamenii...Implica-te mai mult in cazuri sociale, amesteca-te printre ei si fa bine, indiferent de clasa sociala in care se afla. Asta va ramane in urma ta…Creeaza-ti o echipa pentru fapte bune. Alege-i dupa skil-urile lor, vezi sa fie cat mai profesionisti in ceea ce fac…alege oameni cu iubire in suflet. Incearca-i!

Cum ii aleg si unde ii gasesc?                

 Alege numai oameni motivati sa schimbe ceva!

Vezi sa fie oameni care rezista la stresul la care tu ii supui, asa vezi cata iubire au in suflet indiferent de evenimente exterioare. Vezi cat de deschisi sunt si asa vei sti ca i-ai gasit.

Exista astfel de oameni? Tu esti asa… Nu? Cand iti doresti ceva, iubesti pe oricine din jurul tau si nu te superi, nu dai inapoi pentru ca focul interior si scopul este mai mare…Daca tu esti asa, vor fi si altii la fel ca tine…dar numai cei cu adevarat iubitori vor rezista stresului, asa ca fii TU, fara frica, pana la capat cu oricine, numai asa le vei vedea rabdarea si iubirea.    

 Trebuie sa intelegi ca doar cativa vor fi in echipa ta de fapte bune si pe parcurs cat ii cauti si ii gasesti… sa imparti iubire tuturor fara frica de a fi data la o parte. Asta-i misiunea ta…sa imparti iubire tuturor celor care iti ies in cale, dar sa nu te astepti sa-ti fie toti prieteni, pentru ca doar cei alesi de tine iti vor ramane alaturi.

Ceilalti sunt destinati sa primeasca neconditionat iubire de la tine si tu sa fii alaturi de ei, cat timp aleg sa fie ei langa tine.

Cu drag,      

 Andra de 100 de ani

 

Este un exercitiu extraordinar care mi-a venit in minte atunci cand imi doream sa ies dintr-un blocaj si voiam sa stiu care este pasul urmator in viata mea.

Simteam ca nimic nu mai merge asa cum imi doream si am invatat ca a privi dintr-o alta perspectiva provocarea prin care treci, reprezinta cea mai buna solutie

PASI DE URMAT…

1. Fii prezent aici si acum, fara sa te gandesti la probleme. Este ca si cum ai lua o gura de aer proaspat si ai spune stop joc…

2. Intreaba-te ce i-ai spune, daca ai avea 100 de ani, omului care esti astazi de 25, 30, 40

EX: “la 100 de ani ce i-as transmite eu despre viata celui de 30 de ani care se zbate in probleme ..?”(Eu cel care deja am rezolvat rebusul problemei acesteia) 

Pune-te mental in situatia in care ai 100 de ani, simte practic senzatia respectiva si ofera raspunsuri…

Daca si tu te-ai suparat pe cineva azi, pe tine sau pe viata si iti doresti sa afli raspunsuri despre cine esti cu adevarat, ce cauti aici si care este misiunea ta, exercitiul asta te lumineaza, te relaxeaza si te face sa… te iubesti mai mult.

 

NOTA! Nu iti imagina ca atunci cand ma vei intalni pe strada voi fi intotdeauna intruchiparea iubirii neconditionate (conform “sfaturilor” primite), pentru ca toti avem momentele noastre de ratacire cand nu ne dam seama de ce suntem aici pe pamant (pentru a oferi si primi iubire…neconditionata).

Cu totii ne pierdem mult timp in lucruri mici, uitand sa ne privim adevarata esenta…poate de asta si intram in probleme 

 

 

 

Management TeamCe ti-ai spune de la 100 de ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *