Schimba-ti trecutul inlocuindu-l cu prezentul

Vechile paradigme ne pot da batai de cap si ne pot face sa repetam si sa retraim aceleasi lucruri dureroase care par a nu se schimba niciodata.

Aceeasi poveste cu banii munciti cu greu care odata castigati iti scapa printre degete si ajungi la mijlocul lunii fara niciun ban sau aceeasi veche poveste care nu-ti da pace cu prietenul tau care nu te asculta sau nu-ti da atentie, care se repeta inca din liceu.

Vechile tipare ne fac viata innorata mai ales cand nu stim ca sunt acolo si noi ne suparam din nou si din nou pe iubitul de acum de langa noi sau mai rau, ne pedepsim pe noi pentru ca iar am cheltuit prea mult si am ramas fara bani.

De fapt imaginile din mintea noastra dicteaza suma exacta de bani  cu care sa ramanem la sfarsitul lunii chiar daca am primit si bonus. Vom ramane pana la urma cu 500 Ron chiar daca am castigat 3000 sau 50000…nu conteaza, noi trebuie sa ne conformam cu imaginea din mintea noastra.

Cand am inteles ca ceea ce mi se intampla in relatia mea este de fapt datorita credintelor si imaginilor despre o relatie din mintea mea, am inceput sa-mi asum responsabilitatea asupra ceea ce primeam de la partener.

Am inteles ca numai asumandu-mi responsabilitatea asupra comportamentului lui privitor la mine pot depasi anumite situatii negative cu care m-am confruntat ani de zile. Comportamente pe care nu le intelegeam, dand vina in 99% din cazuri pe partenerul meu, blamandu-l acuzandu-l ca are un comportament inadecvat.

Ei bine imaginile, dorintele mele ascunse din mintea mea atrageau exact comportamentul lui. Intelegand asta am inceput timid la inceput sa-mi asum responsabilitatea. Bineinteles ca de cele mai multe ori aveam tendinta sa ma supar pe el pentru ce primeam, insa practicand meditatia am inceput sa inteleg lucrurile mai in profunzime.

DE ce atrag acele comportamente si mai ales cum sa le stopez pentru a trai altceva mult mai frumos in relatia mea

O metoda inedita de a schimba un comportament al partenerului meu spre exemplu  am intuit-o dupa ce am inceput sa practic meditatia.

Se refera la a aduce lumina si adevar pe o situatie dureroasa, care se tot repeta in viata ta si nu stii cu ce ai gresit de o tot atragi.

Este o metoda care are in centru claritatea si adevarul aduse pe situatii pe care nu le intelegeai cum si de ce s-au intamplat tocmai tie.

4464f0cb781cb2f3c9b5015edf74a1d7

Schimbarea se produce cam asa:

Te gandesti la situatia care te macina si in timp ce privesti imaginea respectiva negativa iti aduci atentia pe respiratie.

Este ca si cum aduci realitatea si adevarul din prezent in interiorul imaginii care te supara.  Ca si cum revii cu intelegerea si cunostintele din prezent asupra acelei situatii dureroase neintelese. Rezultatele se vor vedea imediat ce atentia ramane din ce in ce mai mult pe respiratie.

Tu te vei relaxa, comportamentele, actiunea din imagine incepe sa se schimbe si implicit va rezulta la final un alt pattern pe care il vei experimenta in viata ta.

image

Asa devii mai liber in viata ta.

Misiunea mea este sa ii ajut pe oameni sa traiasca mai liber si sa vada cine sunt ei cu adevarat, traind in prezent

 

Management TeamSchimba-ti trecutul inlocuindu-l cu prezentul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *